Vi har ved flere lejligheder modtaget mad fra Madtrylleriet. Maden er fint anrettet og meget velsmagende. Vi fik god rådgivning om sammensætning af menuen og der medfulgte god service i forbindelse med afvikling af vores arrangementer. Priserne er i den lave ende, mens kvaliteten på rådgivning, levering, pris og service er helt i top.

Jens Andersen

Direktør, Næstved Varmeværk A.m.b.A

Næstved Revyen havde for første gang i 2018 den fornøjelse, at have Madtrylleriet til at levere en tre-retters menu tre fredage i træk med ca. 140 gæster hver gang. Selv med så mange gæster, blev der ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller service, som var i top. Der var hele vejen igennem styr på forløbet, og maden blev rost i høje toner af vores publikum. Madtrylleriet er absolut anbefalelsesværdig, og vil uden den mindste tvivl være vores leverandør igen i 2019

Søren Nedergaard

Revyleder, Næstved revyen

Vi havde fornøjelsen af at få leveret mad til vores bryllup til 60 mennesker. Maden var utrolig velsmagende, flot stillet op og der var styr på allergener. Det er ikke sidste gang jeg bruger Madtrylleriet.
Flere af gæsterne var også ovre og spørge hvem der havde leveret maden, da de stod og manglede en nytårs menu.

Mads Jørgensen

Vi fik nytårsmenu i går, og sjældent har vi fået så meget dejlig og veltillavet mad. Forretten var rigelig og sammensætningen var velkomponeret. Hovedretten kalvefilet med meget lækkert tilbehør. Desserten var lækker med hjemmelavet is, chokoladekage og panna cota med blåbær. Uhmm det var dejligt.
Tak for mad.

Anita